Zakelijke inkopen

Heb je een winkel of zelf ook een online gadget shop? Of ben je op zoek naar een leuke producten of tof relatiegeschenk? Of wil je je personeel blij maken met juist die ene leuke geschenk? Bij Gowobo.nl bestaat ook de mogelijkheid om producten zoals gadgets, speelgoed en andere cadeaus uit ons assortiment in grote aantallen (bulk) te bestellen.

Met onze ruime ervaring op het gebied van betaalbare gadgets, elektronica, speelgoed en allerlei leuke accessoires (gaming – & telefonie accessoires ) kun je er zeker van zijn dat we je voor iedere situatie kunnen helpen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bepaalde gadgets te voorzien van een logobedrukking of gravering. Wij luisteren graag naar je specifieke wensen en behoeftes en passen onze inkoop daar op aan.

Ruim assortiment gadgets, elektronica, speelgoed en diverse accessoires

Gowobo.nl heeft een ruim assortiment van meer dan 5.000 artikelen, van gadgets tot telefoonhoesjes. Door vaste medewerkers in China kunnen we je snel voorzien van de meest actuele prijsinformatie en levertijd. Doordat we rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen zijn onze prijzen zeer concurrerend. Bij bestellingen vanaf 5 stuks of meer is het prijstechnisch al interessant om contact met ons op te nemen via info@gowobo..nl. Vermeld in je aanvraag duidelijk om welk(e) product(en) of gadgets het gaat.

De voordelen van zakelijk inkopen bij Gowobo.nl

– Snelle afhandeling
– Ruim assortiment gadgets, elektronica, speelgoed en diverse accessoires
– Scherpe prijzen
– Levertijd binnen 5 tot 15 werkdagen (afhankelijk van soort product)

Shop
0 items Cart

Attentie!

Voor je bestelt…

Onze website is momenteel volop in onderhoud en wij zijn achter de schermen hard aan het werk om binnen twee weken jullie te voorzien van een volledig functionerende en veilige webshop met correcte prijzen en duidelijke informatie. Het kan zijn dat op dit moment bepaalde producten of niet in voorraad zijn of verschillen van de daadwerkelijke prijzen. 

Wij verzoeken u om, alvorens het bestellen, telefonisch of per e-mail contact op te nemen met ons en te informeren naar de door u gewenste producten zodat wij u zo goed en snel mogelijk kunnen helpen.

Onze excuses voor enige ongemak wat dit mag veroorzaken.

Team De Hobbykweker

Shopping cart

close

Sign in

close

Scroll To Top
De website maakt gebruik van cookies De noodzakelijk c ookies zijn nodig om de website te laten functioneren.