DIAMOND REFLECTOR 65 X 60 X 16CM BEKABELD 4MTR

46.99

De unieke diamantvorm van de Diamond Reflector maakt het mogelijk om meer licht te richten op het bladerdek van uw planten. Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het beschikbare licht over uw kweekruimte wat inhoudt dat uw planten gelijkmatiger zullen groeien.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Beschrijving

De unieke diamantvorm van de Diamond Reflector maakt het mogelijk om meer licht te richten op het bladerdek van uw planten. Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het beschikbare licht over uw kweekruimte wat inhoudt dat uw planten gelijkmatiger zullen groeien. De Diamond Reflector is geschikt voor ballasten en lampen van maximaal 600 watt.

De Diamond reflectoren van Ecotechnics zijn het resultaat van 15 jaar ervaring in tuinbouw-lichttechniek. De Diamond reflectoren zijn ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende Britse Laboratorium van Fotometrie. Hun geavanceerde digitale 3D Fotometrische apparatuur brengt u het ontwerp van de allerbeste tuinbouw reflector.

In Laboratoriumtesten produceert deze reflector een gemiddelde lichtintensiteit tot 50% meer dan inferieure designs.

De Diamond 600 is geoptimaliseerd voor gebruik met een 600 Watt HPS of MH lamp met een dekking tot 1,5 vierkante meter en een montage hoogte van 40 – 60 cm boven de planten.

  • De reflector voor professionele assimilatiesystemen
  • Geschikt voor 250/400/600 Watt HPS en MH lampen
  • Geleverd inclusief 5 meter aansluitsnoer en stekker
  • Afmeting 65 x 60 x 16cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DIAMOND REFLECTOR 65 X 60 X 16CM BEKABELD 4MTR” te beoordelen