Retourneren

Het kan voorkomen dat u na aanschaf van een product erachter komt dat u eigenlijk een ander product had willen bestellen. Neem in dat geval binnen 14 dagen na ontvangst van de producten contact met ons op om de aankoop te retourneren of om te ruilen. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. U kunt hiervoor gebruik maken van het onderstaande modelformulier voor herroeping. Vanaf het moment van annulering dient u het product binnen 14 dagen terug te sturen. De kosten van het retour zenden zijn in dit geval altijd voor uw eigen rekening. Zodra wij het product retour hebben ontvangen of u een verzendbewijs hebt overlegd, zullen wij u het aankoop bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na uw annulering terugstorten. Ontvangen wij binnen 14 dagen geen product of verzendbewijs retour, dan wachten wij met terugbetalen. Terug betalen doen wij in principe via het zelfde betaalmiddel welke u ook heeft gebruikt bij het afrekenen. Terugbetaling middels een ander betaal middel gebeurt alleen indien u op ons verzoek daarmee akkoord gaat.

Shop
0 items Cart

Attentie!

Voor je bestelt…

Onze website is momenteel volop in onderhoud en wij zijn achter de schermen hard aan het werk om binnen twee weken jullie te voorzien van een volledig functionerende en veilige webshop met correcte prijzen en duidelijke informatie. Het kan zijn dat op dit moment bepaalde producten of niet in voorraad zijn of verschillen van de daadwerkelijke prijzen. 

Wij verzoeken u om, alvorens het bestellen, telefonisch of per e-mail contact op te nemen met ons en te informeren naar de door u gewenste producten zodat wij u zo goed en snel mogelijk kunnen helpen.

Onze excuses voor enige ongemak wat dit mag veroorzaken.

Team De Hobbykweker

Shopping cart

close

Sign in

close

Scroll To Top
De website maakt gebruik van cookies De noodzakelijk c ookies zijn nodig om de website te laten functioneren.