GARLAND TITAN PLANTSCHAAL ZWART 100 X 55 X 15 CM

15.00

De Garland Titan Plantschaal heeft met zijn uitzonderlijke diepte van maar liefs 15 cm een inhoud van 65 liter. Deze grote inhoud maakt de plantschaal ideaal voor gebruik in een kas. De Titan plantschaal heeft zich zowel bij de hobbyist als professionele tuinder bewezen als irrigatiebak voor het bewateren van meerdere potten en/of inlegtrays, maar ook als onderdeel van een hydroponisch systeem.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Beschrijving

De Garland Titan Plantschaal heeft met zijn uitzonderlijke diepte van maar liefs 15 cm een inhoud van 65 liter. Deze grote inhoud maakt de plantschaal ideaal voor gebruik in een kas. De Titan plantschaal heeft zich zowel bij de hobbyist als professionele tuinder bewezen als irrigatiebak voor het bewateren van meerdere potten en/of inlegtrays, maar ook als onderdeel van een hydroponisch systeem.

Wegens het grote formaat kunt u eenvoudig en snel een groot aantal planten bewateren door de schaal simpelweg te vullen met een laag water. De Titan plantschaal past in de meeste kweekkas rekken. Om drainage te bevorderen, heeft de schaal op de bodem een aantal richels.

Specificaties

  • Artikel: G95B;
  • Materiaal: gerecycled polypropyleen;
  • Kleur: zwart;
  • Afmetingen: 100 x 55 x 15 cm;
  • Inhoud: 65 liter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GARLAND TITAN PLANTSCHAAL ZWART 100 X 55 X 15 CM” te beoordelen