GARLAND GIANT PLUS PLANTSCHAAL ZWART 120 X 55 X 4 CM | ENKEL AF TE HALEN

19.95

LET OP: Dit artikel is enkel af te halen in een van onze vestigingen.

De Garland Giant Plus is 10 cm langer dan de Giant plantenschaal en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik in CC-Containers en DC-Containers (Deense karren). Ook de Giant Plus plantschaal heeft zich zowel bij de hobbyist als professionele tuinder bewezen als uitstekende irrigatieschaal voor het bewateren van meerdere potten en/of inlegtrays.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Beschrijving

De Garland Giant Plus is 10 cm langer dan de Giant plantenschaal en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik in CC-Containers en DC-Containers (Deense karren). Ook de Giant Plus plantschaal heeft zich zowel bij de hobbyist als professionele tuinder bewezen als uitstekende irrigatieschaal voor het bewateren van meerdere potten en/of inlegtrays. Indien gewenst kunt u de schaal vullen met een laagje perlite of een bevloeingsmat.

Door het grote formaat kunt u eenvoudig en snel een groot aantal planten bewateren door de schaal simpelweg te vullen met een laag water. De inhoud van de Giant plantschaal is 28 liter en past in de meeste kweekkas rekken. Om drainage te bevorderen, heeft de schaal een aantal richels op de bodem.

Specificaties

  • Artikel: G82B;
  • Materiaal: gerecycled polypropyleen;
  • Kleur: zwart;
  • Afmetingen: 120 x 55 x 4 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GARLAND GIANT PLUS PLANTSCHAAL ZWART 120 X 55 X 4 CM | ENKEL AF TE HALEN” te beoordelen