TRINATECH ROPE RATCHET REFLECTOR HANGER

7.50

De TRINATECH Rope Ratchet Heavy Duty Hangers worden gebruikt voor het ophangen van lampen, kweeklichtreflectoren, filtersystemen, LED-verlichting of iets anders dat in uw kweekruimte moet worden opgehangen.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Beschrijving

De TRINATECH Rope Ratchet Heavy Duty Hangers worden gebruikt voor het ophangen van lampen, kweeklichtreflectoren, filtersystemen, LED-verlichting of iets anders dat in uw kweekruimte moet worden opgehangen. Pas uw kweekverlichting gemakkelijk aan terwijl uw planten groeien.

Hang uw ventilator of filtersysteem aan het plafond of in uw kweektent met dit eenvoudig verstelbare pully-systeem. Door de eenvoudige ontgrendeling zijn de Rope Ratchets ook gechikt voor het hijsen of neerlaten van zwaardere apparatuur.

De hangers zijn gemaakt om de effecten van een kweekruimte met inbegrip van verlichting, extreme hitte en vochtige omstandigheden te weerstaan.

Superieur materiaal
De TRINATECH Rope Ratchet Hanger is gemaakt van gevlochten polypropyleen en verzinkt staal, de lengte is ca. 2.15 meter, max. gewicht 34 kg per ratel, 68 kg per paar.

Eenvoudig te installeren en gebruiken
Bevestig eenvoudig de karabijnhaken om het object vast te zetten en trek vervolgens aan het koord totdat de gewenste hoogte is bereikt.

Multifunctioneel
Ideaal voor het ophangen van reflectoren, led-lampen voor plantengroei, koolstoffilters, ventilatieapparatuur etc.

Kenmerken:

  • Nylon blokkeermechanisme
  • Quick release karabijnhaak
  • Volledig instelbaar, veilig en snel vergrendeld
  • Scheur- en roestbestendig
  • Duurzaam en hittebestendig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TRINATECH ROPE RATCHET REFLECTOR HANGER” te beoordelen