Over ons

Welkom bij de Hobbykweker in Horn, expert op het gebied van groeiproducten

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van professionele tuinartikelen, dan bent u bij de Hobbykweker in Horn aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met alles wat groeit en bloeit. Wij verkopen een ruim assortiment producten van andere bedrijven, maar produceren ook onze eigen artikelen op dit gebied. De Hobbykweker heeft een zeer ruim assortiment, welke regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe producten. Effectief kunnen wij u het grootste assortiment tuinartikelen in de Benelux bieden. Hieruit bestelt u eenvoudig de producten die u nodig heeft, binnen Nederland en België leveren wij in de regel binnen 24 uur de door u gewenste artikelen.

Expertise en kwaliteit bij de Hobbykweker

Op het gebied van tuinartikelen, groei- en kweek producten is de Hobbykweker in Horn uw ideale partner. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied weten wij als geen ander welke producten het beste gebruikt kunnen worden in welke situatie. Wij hebben een ruim assortiment producten voor u klaarstaan, maar mocht u iets niet kunnen vinden in onze webshop, dan kunt u hier toch altijd contact met ons over opnemen. Dankzij onze goede contacten met leveranciers kunnen wij u een bepaald product misschien toch leveren. Bij ons vindt u alle producten altijd tegen een scherpe prijs. Deze kunnen wij u bieden doordat wij aan rechtstreekse import doen, doeltreffend beheren en onze logistiek geheel op orde hebben. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor management software, die wij zelf ontwikkelen.

Meer weten over de Hobbykweker?

U kunt voor vragen over ons bedrijf altijd bij onze klantenservice terecht. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en staan altijd klaar om advies te geven. Wij zijn op werkdagen tijdens werkuren te bereiken. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, in onze webshop krijgt u een goede indruk over de verschillende producten die wij u kunnen leveren. Wij hopen dat u hier wellicht ook inspiratie uit kunt halen. Alle producten van de Hobbykweker zijn van de hoogste kwaliteit en worden door ons snel bij u geleverd.

Het assortiment groeiproducten van de Hobbykweker

U bent op zoek naar een bedrijf waar u de keuze heeft uit een zo compleet mogelijk assortiment kweekproducten? de Hobbykweker in Horn is een bedrijf dat al jarenlang actief is op het gebied van alles wat groeit en bloeit, waardoor wij een zeer groot assortiment op hebben kunnen bouwen. Niet alleen vindt u bij ons alle kweekproducten die u maar nodig kunt hebben, bij ons vindt u ook de beste service en kwaliteit. Wij begrijpen dat u niets anders wil dan louter de best mogelijke producten, vandaar ook dat wij grote zorg betrachten als wij nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. U vindt bij ons de echte kwaliteitsmerken, waarnaast wij ook onze eigen lijn producten hebben.

Wat vindt u bij de Hobbykweker in het assortiment?

Bij de Hobbykweker in Horn vindt u alle kweekproducten die u maar nodig kunt hebben. Denk daarbij onder andere aan voeding voor planten in alle mogelijke uitvoeringen. U wilt toch dat uw planten de best mogelijke voeding tot zich kunnen nemen? Wij verkopen daarnaast ook alles op het gebied van klimaatbeheersing, alsmede complete bewateringssystemen. Maar wat hebben wij allemaal in ons assortiment voor u klaarstaan?

– Airco’s

– Klimaatbeheersing

– Kweekbenodigdheden

– Koolstoffilters

– Luchtbeheersing

– Substraten

– Tuinartikelen

– Verlichting

– Voeding

– Bewateringssystemen

Neem contact op met de Hobbykweker

We kunnen ons indenken dat u nog vragen heeft over de Hobbykweker en de vele producten die wij verkopen. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.  De Hobbykweker is een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Zoekt u bijvoorbeeld een product dat wij niet in het standaard assortiment hebben, dan gaan wij voor u kijken of we dit toch aan ons aanbod toe kunnen voegen. We importeren alle producten in ons assortiment rechtstreeks bij de fabrikant en hebben logistiek alles geheel op orde, zodat wij alles tegen een zo scherp mogelijke prijs aan kunnen bieden.

Shop
0 items Cart

Attentie!

Voor je bestelt…

Onze website is momenteel volop in onderhoud en wij zijn achter de schermen hard aan het werk om binnen twee weken jullie te voorzien van een volledig functionerende en veilige webshop met correcte prijzen en duidelijke informatie. Het kan zijn dat op dit moment bepaalde producten of niet in voorraad zijn of verschillen van de daadwerkelijke prijzen. 

Wij verzoeken u om, alvorens het bestellen, telefonisch of per e-mail contact op te nemen met ons en te informeren naar de door u gewenste producten zodat wij u zo goed en snel mogelijk kunnen helpen.

Onze excuses voor enige ongemak wat dit mag veroorzaken.

Team De Hobbykweker

Shopping cart

close

Sign in

close

Scroll To Top
De website maakt gebruik van cookies De noodzakelijk c ookies zijn nodig om de website te laten functioneren.