ECOTECHNICS EVOLUTION CO2 COMPLETE KIT GEMONTEERD

830.00

Compleet voorgemonteerde CO2 regel unit.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Beschrijving

Compleet gemonteerde CO2 regel unit bestaande uit:

  • Evolution Digital CO2 Controller
  • Evolution NDIR CO2 Sensor
  • Evolutie CO2 Reduceerventiel

Evolution Digital CO2 Controller
Deze CO2 controller is de meest geavanceerde in zijn soort en heeft meer mogelijkheden en functionaliteit dan elk ander product op de markt. Het kan gebruikt worden met of zonder de Evolution CO2 sensor en kan optioneel gekoppeld worden aan een externe thermostaat / hygrostaat, waardoor een goedkoop instap-systeem wordt gecreëerd met een eenvoudige en betaalbare uitbreidingsmogelijkheid in de toekomst.

Evolution NDIR CO2 Sensor
De Evolution CO2 sensor maakt gebruik van niet dispersieve infrarood technologie (NDIR), voor een snelle en nauwkeurige CO2-meting. Een prachtig design gecombineerd met een baanbrekende lage prijs van de sensor. De sensor is zeer nauwkeurig en kost minder dan de helft van de prijs van soortgelijke producten op de markt, waardoor het ultieme CO2 controle en regelsysteem beschikbaar is voor de gemiddelde teler.

Evolution CO2 Reduceerventiel met magneetklep
Deze regelaar wordt op een CO2 fles geschroefd en de elektrische klep wordt aangesloten aan de controller.

CO2 – Kooldioxide
Het gemiddelde niveau van CO2 in de ons omringende lucht is 300-400ppm. Snelgroeiende planten in uw kweekruimte of kas kunnen alle beschikbare CO2 in minder dan 1 uur opgebruiken waardoor er een vertragin in de fotosynthese ontstaan en dus ook de groei van de planten virtueel tot stilstand wordt gebracht. Daarom is Koolstofdioxide een van de belangrijkste factoren in de tuinbouw.

Fotosynthese
Het proces van fotosynthese komt erop neer dat planten onder invloed van (zon)licht en water (H2O), koolstofdioxide (CO2) omzetten in koolhydraten (vormen van CH2O, zoals glucose) en vrije zuurstof (O2). Het water nemen ze op uit de bodem met hun wortels. De koolstofdioxide en zuurstof worden via huidmondjes in het blad met de lucht uitgewisseld. En de koolhydraten worden als bouwstenen voor de plant gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ECOTECHNICS EVOLUTION CO2 COMPLETE KIT GEMONTEERD” te beoordelen